avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie anticipata partiala
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie anticipata partiala

buna ziua
sotul meu are 61 ani si 4 luni,42 ani lucrati din care 12 ani in grupa a 2-a.
as dori sa stiu ce se intampla daca intra acum in pensie anticipata,avand in vedere ca intreprindrea lui are probleme.va fi penalizat sau nu?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 11:53, 9 Aprilie 2014
1. Legea spune ca sumele realizate in acord global nu sunt incluse in calculul punctajului de pensie.

2. Unele instante de judecata dau castig de cauza pensionarilor, altele nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

La ce varsta poate iesi la pensie? oana8385 oana8385 Buna seara, Imi puteti spune la ce varsta poate iesi tata la pensie. Are stagiu de cotizare realizat de 40 de ani 4 luni si 9 zile, din care 10 ani 5 luni si ... (vezi toată discuția)
Pensionare anticipata iulianaLe iulianaLe g un raspuns urgent. barbat nascut 28.07.1956 cu 20 ani in gr a II a si 19 ani in rest (inclusiv stagiul militar) cand ar putea iesi la pensie? am inteles ca ... (vezi toată discuția)
Pensionare definitiva Moca Moca Buna ziua ! Am o nelamurire si as vrea sa ma ajutati cu un raspuns. Tatal meu are 57 de ani si 43 de ani de munca. La ce varsta se poate pensiona definitiv ... (vezi toată discuția)