avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa auto

Buna seara,
referitor la taxa de mediu in conditiile in care UE a declarat taxa nelegala si obliga statul roman sa restituie banii inapoi, la cele inmatriculate fara taxa,
prin hot. judecatoreasca definitiva, la revinzare se mai plateste actuala taxa ?.
Multumesc,
toate cele bune
Cel mai recent răspuns: ANA MOCANU-SUCIU , Avocat 20:40, 19 Februarie 2014
Nu se mai plateste taxa. Practic, prin hotararea judecatoreasca s-a constatat ca obligatia de plata nu exista...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa mediu emilot66 emilot66 Curtea de Justiție a Uniunii Europene a emis pe 9 iunie 2016 o decizie prin care statul român este obligat să restituie și timbrul de mediu (TAXA AUTO IN ... (vezi toată discuția)
Taxa auto 2014 sexu sexu am o masina din 2001 adusa din franta si inmatriculata in romania in 2005(am platit taxe vamale),acum daca vreau sa o vind,platesc timbrul de mediu conf oug ... (vezi toată discuția)
Am castigat in instanta drept de inmatriculare fara taxa de poluare, e valabila decizia chiar daca schimb proprietarul? RAMONARAMMY RAMONARAMMY Anul trecut am castigat in instanta o decizie definitiva si irevocabila privind inmatricularea unui autovehicul fara taxa de poluare. Daca vreau sa schimb ... (vezi toată discuția)