avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 215 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... imi cer scuze
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

imi cer scuze

Mi s-a blocat tastatura si am schimbat-o cu alta astfel incat nu mi-am dat seama ca s-au deschis mai multe .
Sper insa ca imi veti raspunde la intrebarile formulate in "presiuni la telefon"
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: dorians , utilizator 19:07, 21 Aprilie 2009
ce nu e pe numele dumneavoastra nu poate sa fie luat (in principiu)
Oricum nu pot face nimic pana nu va dau in judecata. O sa fie probabil un proces unde judecatorul va poate acorda chiar si esalonarea platilor.
Orice declaratie poate sa fie folosita si impotriva dvs . Consultati mai bine un avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie de la avocat alexstacescu alexstacescu Va salut cu respect! Problema mea e urmatoarea: Dupa ceva timp fara salariu , am acumulat la intretinere o datorie de cca 1500 lei. De 2 luni, platesc ... (vezi toată discuția)
Trafic de minori honey_mihu honey_mihu Buna ziua,sotul meu este acuzat de trafic de minori ca si intermediar adica el prelua \"fetele \" de la \"peste\" si le distribuia clientilor.Probele constand ... (vezi toată discuția)
Firma de recuperare kruk D-Florin D-Florin Bună seara, am primit un telefon de la kruk o firmă de recuperare datori, care pretind că în aprilie 2006 am avut un abonament la fostul cosmote cu o ... (vezi toată discuția)