avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 653 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Modalitatea de a trimite certificat concediu medical ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Modalitatea de a trimite certificat concediu medical la angajator

Buna dimineata.
Daca poate cineva sa ma informeze cu privire la modul in care este legal de a trimite certificatul medical de concediu prenatal la angajator. Este vorba de o femeie insarcinata in 37 de saptamani iar sediul angajatorului este intr-o localitate la 100 km iar persoana in cauza fiind insarcinata nu se poate deplasa pana acolo si nici nu poate sa trimita pe cineva pentru ea acolo.
Se poate trimite prin posta cu confirmare de primire?
Ma gandesc sa nu cumva sa spuna angajatorul ca nu a primit actul....
Va multumesc anticipat pentru amabilitatea de a ma informa.
Cel mai recent răspuns: valer_valy , utilizator 17:05, 20 Februarie 2014
Trimiteti certificatul medical prin posta, cu confirmare de primire si cu valoare declarata (unde se specifica si ce cotine plicul respectiv).
Ultima modificare: Joi, 20 Februarie 2014
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane
Multumesc frumos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vizarea concediului de catre medicina muncii Andrada Balc Andrada Balc Buna!sunt din Bistrita si sunt angajata la o firma din Pitesti.Am ramas insarcinata si pentru ca meseria mea este de sofer(pe camion) cei de la Medicina muncii ... (vezi toată discuția)
Eliberare adeverinta pt. medic florenta_22 florenta_22 Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti in cat timp departamentul Resurse Umane ar trebui sa-mi elibere adeverinta pt. medic.In situatia mea sunt in concediu medical ... (vezi toată discuția)
Refuzul angajatorului de a primi concediul medical del_gf del_gf Buna ziua, As dori sa stiu cum trebuie procedat in urmatoarea situatie: M-am prezentat cu concediul medical, inainte de data de 5 a lunii urmatoare celei in ... (vezi toată discuția)