avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Eliberare sentinta civila cu mentiunea definitiva si ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Eliberare sentinta civila cu mentiunea definitiva si irevocabila

Buna ziua,
Ma intereseaza daca mi s-a comunicat o sentinta civila de punere sub interdictie cu drept de apel de 30 de zile, in data de 28.01.2014, care este data in care se poate elibera o copie de pe aceasta sentinta cu mentiunea definitiva si irevocabila?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Lynuxxx , utilizator 09:31, 20 Februarie 2014
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand ramane definitiva o hotarare judecatoreasca? mire9 mire9 O HOTARARE JUDECATOREASCA DEVINE DEFINITIVA (DIVORT) DUPA EXPIRAREA TERMENULUI DE APEL SAU LA DATA LA CARE AM LEGELIZAT-O ? IN CAZUL MEU 07.02.2008 - ... (vezi toată discuția)
Sentinta definitiva yvon yvon Buna ziua, in data de 08.06.2011 ar fi 30 de zile de la primirea sentintei de divort (a fost apel). Daca nu se face recurs la ea, in ce conditii pot obtine ... (vezi toată discuția)
Eliberare hotarare "ramasa definitiva si irevocabila" alexa_81 alexa_81 Buna ziua, Am nevoie de o copie dupa o sentinta data de Judecatorie, cu mentiunea \"ramasa definitiva si irevocabila\". Am fost la judecatorie si mi s-a ... (vezi toată discuția)