avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Plata CASS pentru chirie
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Plata CASS pentru chirie

Buna ziua!
Am o intrebare: mama are un contract de inchiriere cu o firma - pentru un atelier de tamplarie; este pensionara si primeste si chirie de la firma respectiva; am inteles ca trebuie platit mai nou si cass pentru chiria respectiva. Va rog sa-mi spuneti cum trebuie ea sa procedeze. Adica in afara de d200 si de plata trimestriala a impozitului, altceva ce trebuie sa faca?
Multumesc anticipat pentru ajutor!
Cel mai recent răspuns: modimpex , utilizator 11:40, 24 Februarie 2014
Daca mama dvs a depus D220 cu venitul estimat pe 2014 ar trebui sa primeasca de la ANAF doua decizii de impunere. Decizia 260 pentru impozit si decizia 650 pentru CASS. E posibil ca acesta din urma sa intarzaie deoarece formatul acestei decizii a fost aprobat de curand. Atunci cand va duceti sa platiti impozitul trimestrial cei de la ANAF ar trebui sa va aiba in baza de date si cu suma datorata pt CASS. Atentie trebuie platita trimestrial ca si impozitul altfel platiti penalizari.
Sper ca aceste informatii v-au fost de ajutor. O zi buna!
Ultima modificare: Joi, 20 Februarie 2014
melania_14, utilizator
Da! E foarte clar. Multumesc pentru lamuriri.
Va doresc o zi buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul contributie sanatate si impozit venit @marina @marina care este baza de calcul pentru impozitul pe venit si pentru contributia de sanatate la un PFA in sistem real? multumesc (vezi toată discuția)
Plata impozit pe venit si declaratii la intreprindere individuala gryfy gryfy buna ziua . am o ii , ce documente trebuie sa prezint la finante pentru plata impozitului pe profit si ce declaratii mai trebuie depuse , este o intreprindere ... (vezi toată discuția)