avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bani pentru concediu prenatal
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bani pentru concediu prenatal

Buna ziua, eu am intrat in concediu prenatal din somaj. As vrea sa aflu cati bani ar trebui sa primesc pe perioada concediului avand in vedere ca somajul era de 250 RON. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 16:19, 20 Februarie 2014
1. Baza de calcul o constituie indemnizatia de somaj primita pana ati intrat in concediul de maternitate.

2. Indemnizatia pentru concediul de maternitate (126 de zile = sarcina si lauzie = pre si postnatal) este de 85% din baza de calcul adica aproximativ 85% din 250 lei.

3. Dupa concediul de maternitate veti intra in concediu crestere copil (CCC) unde indemnizatia nu este mai mica de 600 lei lunar.
Ultima modificare: Joi, 20 Februarie 2014
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul prenatal in timpul somajului danam82 danam82 Buna ziua as dori sa ma lamuriti si pe mine in legatura cu concediul prenatal in timpul somajului. Sunt insarcinata in luna a 7 a si cand pot sa -mi depun ... (vezi toată discuția)
Plata concediu prenatal adyna_me adyna_me Buna ziua, Sunt insarcinata in luna a 6a si ar trebui sa intru in concediu prenatal la 1 oct urmand sa nasc pe 20 nov. As dori sa stiu daca concediul ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia pentru concediul de maternitate apostolmagda apostolmagda as vrea sa intreb ceva: mi-am luat concediu prenatal cum e platit 85%din net sau brut? am un salar de 2125 ron brut ptr cresterea copilului e de 75% net sau ... (vezi toată discuția)