Buna ziua,
In octombrie am cumparat un apartament cu 2 camere in Cta.Dupa incheierea contractului, la care am o adeverinta de la fostul propietar (semnat de asociatie etc) ca nu are datorii la Asociatia de propietar, aflam ca asociatia (fosta administratora a fugit cu banii) are datorii imense la RADET peste 200.000 lei-din 2008.Acum asociatia se judeca cu RADETUL , are deja 3 dosare...Eu nu sunt deloc linistita ca pot sa raman fara caldura si apa calda mai ales ca am cumparat fara nici o datorie.Am citit ca daca RADETul castiga poate sa execute apartamentele in baza unui titlul executoriu? O sa ajung sa platesc eu pentru datoriile fostei propietare?va rog astept un raspuns! multumesc
Nu platiti pentru fosta proprietara, platiti in solidar cu vecinii dv., proprietari in bloc, la fel de inocenti ca si dv., ca si vechiul proprietar de la care ati luat apartamentul.
Este un ghinion, dar va puteti apara in instanta, nu stiu cu ce sanse.
Va confruntati cu o situatie datorata exclusiv administratorului de imobil care a fugit cu banii)
Va revine obligatia sa va conformati hotararii asociatiei de proprietari ,avand dreptul sa realizati demersuri impotriva administratorului care a fugit cu bani
Restante radet
VasilicaR
Buna ziua,
Am urmatoarea problema:
Am cumparat de curand (3 luni) un apartament.Asociatia de Proprietari a eliberat acea adeverinta prin care se certifica ... (vezi toată discuția)