avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 833 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... litigiu cu firma upc romania
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

litigiu cu firma upc romania

buna ziua.Va rog sa-mi spuneti si mie urmatorul lucru; sunt in litigiu cu firma de cablu UPC .Ei nu i-mi pot asigura serviciile prevazute in contract.Am sesizat protectia consumatorului si acestia mi-au dat dreptete amendand vaceasta firma.Doresc sa reziliez contractul de 1 an inainte de termen din vina lor.Va rog sa-mi spuneti ce inseamna acest paragraf din contract; In cazul in care oricare dintre parti denunta unilateral contractul inainte de 12 luni, partea care a denuntat unilateral contractul se obliga sa plateasca celeilalte parti ,cu titlu de taxa de incetare inainte de termen ,suma de 200 roni pentru fiecare serviciu activ contractat. Va rog sa-mi spuneti daca e bine sa reziliez sau sa actionez in instanta. multumesc
Cel mai recent răspuns: roxadi2000 , utilizator 20:06, 21 Aprilie 2009
Buna ziua,

Eu zic sa faceti o reclamatie si la ANCOM fostul ANRCTI ( Autoritatea Nationala de Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiei).Ei sunt in masura sa verifice calitatea semnalului din punct de vedere tehnic, putand astfel constata imposibilitatea firmei UPC de a furniza acele servicii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract rds rcs edusa edusa am semnat un contract de internet si televeziune cu rds -rcs in luna 02.2009,pe persoana juridica intr-un spatiu inchiriat. din data 01.06.2009 am intrat ... (vezi toată discuția)
La upc - taxa pe stalp, inclusa in factura /08.2014 ? cristiannegru cristiannegru - pt. 2 ani de zile, la UPC, am un Abonament “Pachet 3 Play” ( Internet + Tv + Tel.), Internet = 120 Mbps. - primele 6 luni ( oct.2013 - ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract rhona1984 rhona1984 va rog sa ma sfatuiti ce sa fac? anul trecut am locuit in cluj-napoca intr-un apartament inchiriat. ne-am inteles cu proprietarii sa-l inchiriem pt mai mult ... (vezi toată discuția)