avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 649 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Parte civila in procesul penal
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Parte civila in procesul penal

Am reclamat pe cineva, si a primit NUP, iar eu am facut plangere impotriva rezolutiei, apoi a doua cerere impotriva rezolutiei, de data asta la judecator.

Peste cateva zile este infatisare in instanta.
Pana cand ma pot constitui parte civila?
~ Conținut șters la cerere ~
Cautati pe portal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde se face plangere penala impotriva politistilor si a procurorilor letty_2009 letty_2009 Buna ziua. Va rog sa ma ajutati si sa ma indrumati(cine stie precis) unde pot reclama unul sau mai multi politisti SIF si 2 procurori de parchet judetean. ... (vezi toată discuția)
Plangere prim-procuror importiva ordonantei + reclamantului lonita lonita Buna ziua, Mi s-a facut o plangere penala prin care am fost invinuit pe nederept ca am lovit pe cineva. Nu exista nicio proba, niciun act medical, este doar ... (vezi toată discuția)
Raspuns la contestatia unei decizii a procurorului pop sorin pop sorin Legal in 20 zile dupa comunicare, se poate face contestatie la decizia procurorului intr-un dosar penal.In speta s-a dat NUP, procurorul are un termen in care ... (vezi toată discuția)