avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Unde se face plangere penala impotriva politistilor si ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Unde se face plangere penala impotriva politistilor si a procurorilor

Buna ziua. Va rog sa ma ajutati si sa ma indrumati(cine stie precis) unde pot reclama unul sau mai multi politisti SIF si 2 procurori de parchet judetean. Mentionez ca la o plangere penala pe care am facut-o la poltie cu 4 ani in urma, caz clar de inselaciune, s-a dat NUP de catre politie si parchetul judetean, fara sa apara in dosar nici o urma de cercetare din partea politiei, doar clasicele fise scoase de la evidenta populatiei, nu s-au luat in considerare nici una din probele pe care le-am adus(aproape toate de pe Portalul Min. Justitiei, restul am dacut eu pe detectivul). Am facut contestatie la judecatorie, am castigat cu aceleasi probe, s-a desfintat hotararea Parchetului Judetean si in prezent dosarul a ajuns la Parchetul Curtii de Apel Cta si este in faza de cercetare. Am foarte multe probe cu care sa dovedesc ca cei mentionati mai sus se fac vinovati de abuz in serviciu si neglijenta in serviciu(art. 297 si 298 NCP). Am castigat acest proces fara avocat, sustinandu-mi singura cauza in fata judecatorului. Doresc sa-i dau in judecata penal si sa ma constitui parte civila in cadrul procesului penal pentru a-mi recupera casa pierduta prin inselaciune si sa le cer daune morale pentru ca mi-au luat din viata patru ani si mi-au dat in schimb un cosmar din care mi-e frica sa ma trezesc dimineata. Daca puteti indrumati-ma unde le pot face plangere penala. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: letty_2009 , utilizator 21:41, 7 Octombrie 2014
Deja plangerea dvs. este inregistrata si din cate scrieti cercetarile sunt in curs. O a doua plangere pentru aceleasi fapte va fi doar conexata la aceasta prima plangere.
poate nu m-am exprimat eu bine. Am castigat in instanta o desfiintare a rezolutiei de NUP a procurorului de caz. Eu doresc sa intentez o plangere penala nominala impotriva unor functionari publici care mi-au creat prejudicii nefacandu-si meseria. Un politist care de-si exista un raport al comandantului politiei sa se faca cercetari penale asupra a trei reclamati, se rezuma la 2, nu le ia timp de un an si jumatate nici o declaratie, da un NUP iar pe al treilea il transforma in omul invizibil desi personal i-am pus la dispozitie o copie dupa CI, adresa si telefoane. Vorbesc despre un procuror care a avut pe masa in permanenta dosarul si care nu a sesizat toate erorile pe care eu le-am prezentat in fata judecatorului(sincer nu cred ca l-a deschis nici ea si nici prim procurorul care a semnat fie "ca primarul", fie din solidaritate cu subalterna- fie vorba intre noi, practica folosita in mai toate cazurile). Aceste persoane vreau sa le reclam nominal si sa plateasca in orice fel posibil. Multumesc pentru raspuns, sper ca acum m-am facut inteleasa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

..propunere facuta de catre organul de cercetare penala !! tutu12 tutu12 In urma unei plangeri penale , Parchetul trimite spre cercetare , organului de cercetare -politiei . La terminarea cercetarilor ,politistul face un raport ... (vezi toată discuția)
Plangere contra actelor procurorului nitmar nitmar am facut o plangere penala in 2008 pentru inselaciune si fals in declaratii impotriva administratorului unei societati ; pentru inselaciune s-a dat NUP in ... (vezi toată discuția)
Se poate da in judecata un politist? danaa1 danaa1 Buna seara, Am un caz cam ciudat. Intr-un dosar penal,politia face parte din cercetari ca si procurorul de caz. Procurorul da NUP,s.a.m.d.,fara sa se ajunga ... (vezi toată discuția)