Am un credit cu buletinul din 2005 la EFG RETAIL SERVICE,am platit deja o suma destul de mare ,care dupa parerea bancii nu a acoperit nici 0 lei din suma ,chiar a mai crescut suma ,s-a dublat de fapt.Am primit proprire la serviciu,pe care nu o mai pot contesta pentru a ajuns tarziu.Somatiile de la banca nu le-am primit la adresa unde locuiesc de 7 ani,ci vechea adresa de unde nu am primit nimic.Nu am avut cunostinta de proces impotriva mea.Ce mai pot face in acest caz?Ultima data cand am vb cu cei de la banca a fost in anul 2010 luna ianuarie ,data la care le-am spus ca nu pot plati sumele exorbitante pe care mi-le cer ei.Va rog un raspuns urgent ,nu stiu ce sa fac in acest caz , si daca ma mai adresez la ANPC mai am castig de cauza .Executorul judecatoresc vrea1700 lei cheltuieli+datoria care o vrea banca,bani platiti deja.
Probleme cu banca
diacom21
Fratele meu si-a facut credit la banca in urma cu cinci ani numai cu buletinul si fara nici un girant.Buletinul lui e pe adresa mea si a parintilor chiar daca ... (vezi toată discuția)