avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de intretinere cu uzufruct
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de intretinere cu uzufruct

In cazul decesului intretinutului ce demersuri trebuie facute si in ce termen?
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 14:51, 21 Februarie 2014
singurul demers este radierea din cartea funciara a obligatiilor (intretinere+uzufruct), pentru asta obtineti de la notariat o copie legalizata a certificatului de deces, achitati o taxa de 60 lei pentru radiere si depuneti la Biroul de carte funciara aceste documente (copia legalizata+dovada platii) impreuna cu o cerere tip pt radiere.
Depinde de obligatiile din contract, daca includ si inmormantare sau alte demersuri postmortem.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract v-c cu uzufruct; uzufructuarul a murit, a fost îngropat de altcineva fără să fiu anunțat Mihaimisha1981 Mihaimisha1981 Acum câțiva ani am cumpărat un apartament de la nașa de botez cu contract v-c cu uzufruct. Pe data de 12 feb ac, nașa a murit, pe data de 14 feb a fost ... (vezi toată discuția)
Buna ziua am următoarea întrebare : in cazul unei donatii cu ... florin2020 florin2020 Buna ziua Am următoarea întrebare : in cazul unei donatii cu uzufruct viager ( casa ),după decesul acestuia se mai fac alte demersuri la notar pentru a ... (vezi toată discuția)
Uzufruct viager viomari viomari buna ziua, cum se poate stinge uzulfruct viager? am o garsoniera si am facut un contract de vanzare cumparare in care este stipulat si uzulfruct viager ptr ... (vezi toată discuția)