avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1110 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua Am următoarea întrebare : in cazul unei ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua Am următoarea întrebare : in cazul unei donatii cu ...

Buna ziua Am următoarea întrebare : in cazul unei donatii cu uzufruct viager ( casa ),după decesul acestuia se mai fac alte demersuri la notar pentru a obține proprietatea? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 21:57, 21 Iulie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
La decesul uzufructuarului, va trebui să depuneti la Biroul de Carte Funciară o copie legalizată dupa certificatul de deces, pentru radierea clauzei de uzufruct viager. Si atat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vânzare nuda proprietate bella86 bella86 Buna ziua, am un apartament optinut prin vanzare cumpărare cu clauza de întreținere între mine și bunicul meu, dar are și mama drept de uzufruct viager, ... (vezi toată discuția)
Uzufruct viager viomari viomari buna ziua, cum se poate stinge uzulfruct viager? am o garsoniera si am facut un contract de vanzare cumparare in care este stipulat si uzulfruct viager ptr ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am si eu urmatoarea situatie. am dobandit un apartament ... sorinanistor sorinanistor Buna ziua! Am si eu urmatoarea situatie. Am dobandit un apartament prin contract de vanzare cumparare cu uzufruct viager. In momentul de fata, persoana care se ... (vezi toată discuția)