avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salariu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salariu

buna ziua!Am o intrebare:eu in luna aprilie trebuie sa ma intorc la serviciu, din crestere copil (1an) Inainte sa plec in CCC am avut un salariu mai mare dar acum safa a spus k nu isi mai permite sa ma plateasaca ca atunci,si ca are nevoie de mine doar 2 zile pe saptamana,si ma va plati cu salariu minim pe economie pe acelasi post. Este posibil sa faca asa? de trebuie sa fac eu in cazul asta?multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:40, 21 Februarie 2014
La revenirea din CCC se poate modifica c.i.m. cu acordul partilor sau unilateral de catre angajator in conditiile prevazute de Codul Muncii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revenire la serviciu dupa cic KarmenM KarmenM Buna ziua! Vin cu o rugaminte la dvs sa ma lamuriti intr-o anumita problema: in data de 08 aprilie 2013 trebuie sa ma intorc la serviciu dupa 2 ani de concediu ... (vezi toată discuția)
Revin la munca sau caut in alta parte? Ciocoidaniela Ciocoidaniela Buna ziua, trebuie sa ma intorc la munca in 20.11.2018 (peste cateva zile mai exact) ,problema este in felul urmator in momentul cand am ramas insarcinata ... (vezi toată discuția)
Concediul de crestere copil rox_ann07 rox_ann07 am nascut pe 22 august 2013 si sunt in concediu pt 2 ani. Din cate stiu tatal trebuie sa ia si el o luna din acest concediu, dar nu va putea. Eu trebuie sa ma ... (vezi toată discuția)