avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 552 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Iesirea din indiviziune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Iesirea din indiviziune

am o proprietate,iar trecerea la aceasta proprietate se face printr-o curte comuna in indiviziune lata de 3,75 m si lunga de 10 m,suntem 3 proprietari si avem unul 1/2 si ceilalti doi cate 1/4 eu am 1/4,intrucit eu nu pot folosi curtea comuna in mod egal cu ceilalti proprietari,adica cu autoturismul doresc iesirea din indiviziune,iar ei nu accepta.Am vre-o sansa daca merg in instanta.
Cel mai recent răspuns: NeamtuAurel , utilizator 07:43, 23 Februarie 2014
Imi pare rau, eu una nu intreleg situatia, mergeti la avocat cu schita si cu actele.
Daca are 3,75, poate fi si curba in ac de par si tot o puteti face, un o banda de circulatie are intre 3 si 3,5 metri latime. Prin urmare, ceva imi scapa, nu pricep si, in consecinta, mai mult nu va pot ajuta.
da este o curba in forma de S,practic doua curbe si as mai dorii sa va intreb ce trebuie sa indeplineasca termenul de coproprietate fortata,intrucat asa ma ameninta un vecin ca el a auzit ca drumul mostru este in coproprietate fortata,insa nu scrie in nici un act al nostru de proprietate acest termen,mai mult spune ca terenul in indiviziune poate fi impartit cand vom socoti de comun acord,insa ei nu sunt de acord.CE MA SFATUITI SA-I ACTIONEZ IN JUDECATA PENTRU SERVITUTEA DE TRECERE DACA AS AVEA CISTIG DE CAUZA SAU SA CER IESIREA DIN INDIVIZIUNE.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coproprietate cote parti Catala Catala Buna ziua, Va supun atentiei urmatorul caz: In urma unei iesiri din indiviziune au rezultat 4 loturi pentru trei proprietari.Unul din loturi a ramas in ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune-teren intravilan PAS22 PAS22 Buna ziua! Am o mare ruagaminte: ajutati-ma in rezolvarea urmatoarei probleme: Am cumparat 250mp cota indiviza dintr-un teren total de 350 mp(construit si ... (vezi toată discuția)
Proprietate comuna "fortata," pe cote indivize de proprietate ? Manole Dumitru Manole Dumitru Un coproprietar, care detine 1/3 dintr-o alee de acces, Coproprietarul, cota sa poate sa o desmembreze fara a respecta unele conditii? (iesire din indiviziune, ... (vezi toată discuția)