avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatia crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatia crestere copil

timp de 11 ani am lucrat ca ingrijitor persoana cu handicap (fratele meu) , anul trecut am nascut si m-am intors la munca dupa 40 de zile si am ales ajutorul de 500 lei timp de 2 ani . Luna aceasta am fost informata ca am fost data in somaj si as vrea sa stiu daca indemnizatia de 500 lei as putea sa o pierd . Am intrebat si au zis ca nu se stie se mai discuta , e legal sau nu sa o retraga ?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 16:51, 21 Februarie 2014
Pe perioada cat beneficiati de indemnizatie de somaj vi se suspenda plata stimulentului de insertie care se poate relua in momentul in care veti avea venituri din salariu sau din activitati independente sau agricole.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de ingrijire copil badea_madalina badea_madalina daca am in ingrijire un copil cu handicap grav in varsta de 13 ani si i-au indemnizatie de handicap pt ca el este minor,pot beneficia de concediu de ingrijire ... (vezi toată discuția)
Ajutor banesc danbuza danbuza Soția tocmai a nășcut. Are grad de handicap grav și doresc să știu dacă statul îi mai oferă vreun ajutor bănesc pentru creșterea copilului pe ... (vezi toată discuția)
Icc sabina84 sabina84 sunt persoana fizica autorizata, sotia mea a nascut in luna mai 2013 , as dori sa stiu daca mai pot beneficia de icc (vezi toată discuția)