avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Contabilitate service auto
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Contabilitate service auto

sunt cheltuieli deductibile piesele de schimb cumparate pe care apoi le-am folosit la repararea masinilor? sunt pfa
multumesc
Cel mai recent răspuns: cabrancea76 , utilizator 17:54, 22 Februarie 2014
Nu sunt folosite acele piese la o masina din patrimoniul pfa ci se vand acele piese si la incasarea pretului serviciului prestat catre client, pe langa pretul pieselor puneti si pretul manoperei.
Acea cheltuiala cu piesele cumparate de la furnizori cu factura si apoi revandute se deduce in totalitate (valoarea chitantei de plata a facturilor o treceti in RJIP).
Ultima modificare: Vineri, 21 Februarie 2014
george-neagu, moderator
MULTUMESC!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli transport pfa guidofesti guidofesti cum se deduce cheltuie de benzina cu masina propria in un cabinet profesional de psihologia, benzina folosita pt vizite a domicilio de pacienti in terapia..?? (vezi toată discuția)
Explicatii deduceri cheltuieli pfa ciprianism ciprianism Buna ziua, am si eu niste nelamuriri cu privire la cum sunt deduse anumite cheltuieli la PFA. 1. De ex. cheltuielile cu auto in valoare de maxim 50% ... (vezi toată discuția)
Pfa gicapas gicapas BUNA SEARA! daca tai o factura si chitanta si clientul nu mai plateste se poate anula cele 3 exemplare ale facturii si chitantei? greselile din RJIP se pot ... (vezi toată discuția)