Buna seara,
Dintr-o casnicie anterioara am o fetita de 15 ani, acum 3 ani m-am recasatorit si am inca o fetita cu actualul sot de 9 luni, de la nasterea celei mici sotul a inceput sa se comporte inuman fata de cea mare (I-a prajituri pt mine si pt el, nu imi da voie sa-i dau celei mari si ma jigneste) avem scandaluri zilnice , o afecteaza pe cea mica discutiile si l-am rugat in repetate randuri sa se comporte frumos, vine acasa si provoaca discutii din nimic, banuiesc ca si-a gasit o amanta deoarece de anul trecut cand mergea in delegatii ( nu mai pleaca acum) I-am gasit in pijama un fir de par lung si roscat ( eu sunt bruneta) de atunci e tot mai rau in casa.
Mentionez ca stam in casa tatalui lui si nici unul din noi nu avem proprietati, aseara mi-a spus ca sapt viitoare baga divort, eu totla tata stateam cand l-am cunoscut . Ce ma sfatuiti? Eu imi iubesc sotul si copii si l-am implorat sa-si schimbe comportamentul macar pt cea mica sa nu creasca cu un parinte. O sa mi-o dea legea in grija? Eu m-am ocupat exclusiv de ea.
va multumesc anticipat.
PS am uitat sa mentionez ca cea mica este f alergica si dispune de tratament zilnic pt bubitele care le facetrebuie unsa zilnic cu diverse creme.
Buna seara!
tinind cont de virsta copilului este bine sa va linistiti si sa aveti tata increderea ca de regula orice copil mai ales la o virsta frageda ii este incredintat mamei.Incredintat la momentul actual este un termen impropriu dar are corspondent cu ceea ce se hotarete in realitate , adica de fapt se stabileste domiciuliu la unul dintre parinti, in cazul dvs. cu toate sansele la dvs. ca mama.
Nu ar legatura nici unde stati nici daca aveti un venit. Este suficienta dorinta dvs ferma in acest sens.
Cu stima,
Da, in raport de varsta minorei instanta ar sfida imposibilul daca nu l-ar da in ingrijirea dvs.
Deci, aveti sanse extrem de ridicate in privinta a ceea ce va ingrijoreaza.
Ar fi insa bine sa rezolvati si problema cu locuinta minorei daca veti pleca de acolo.
Vreti sa plecati de unde locuiti in prezent sau vreti sa ramaneti acolo?
Este o intrebare care prezinta interes.
Eu cred ca este necesar un venit, o locuinta, fie ea si a altei persoane. Nu cred ca dupa divort mai puteti sta acolo, depinde de tatal lui, nu de lege.
Mai aveti nevoie si de martori pentru divort, pentru stabilire locuinta minor...
Da, aveti sanse mari, foarte mari, dar nu e un lucru garantat.
Divort cu minor
darkangelhay
Divortez de sotie ,avem o fetita de 4 ani .de la nasterea fetitei noastre si pana in prezent aceasta a lucrat in italia cate 4 luni in fiecare an...de cand am ... (vezi toată discuția)