avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Imi incredinteaza statul copilul?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Imi incredinteaza statul copilul?

Buna seara,
Dintr-o casnicie anterioara am o fetita de 15 ani, acum 3 ani m-am recasatorit si am inca o fetita cu actualul sot de 9 luni, de la nasterea celei mici sotul a inceput sa se comporte inuman fata de cea mare (I-a prajituri pt mine si pt el, nu imi da voie sa-i dau celei mari si ma jigneste) avem scandaluri zilnice , o afecteaza pe cea mica discutiile si l-am rugat in repetate randuri sa se comporte frumos, vine acasa si provoaca discutii din nimic, banuiesc ca si-a gasit o amanta deoarece de anul trecut cand mergea in delegatii ( nu mai pleaca acum) I-am gasit in pijama un fir de par lung si roscat ( eu sunt bruneta) de atunci e tot mai rau in casa.
Mentionez ca stam in casa tatalui lui si nici unul din noi nu avem proprietati, aseara mi-a spus ca sapt viitoare baga divort, eu totla tata stateam cand l-am cunoscut . Ce ma sfatuiti? Eu imi iubesc sotul si copii si l-am implorat sa-si schimbe comportamentul macar pt cea mica sa nu creasca cu un parinte. O sa mi-o dea legea in grija? Eu m-am ocupat exclusiv de ea.
va multumesc anticipat.
PS am uitat sa mentionez ca cea mica este f alergica si dispune de tratament zilnic pt bubitele care le facetrebuie unsa zilnic cu diverse creme.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 08:03, 23 Februarie 2014
Grantat nu este nici ca mai apucam ziua de maine...

Depinde de ceea ce se va intampla la proces si cum se va desfasura procesul in ceea ce priveste locul unde veti locui.
Singura problema este aceea ca instanta va stabili domiciliul minorului acolo unde veti locui cu minorul si de aceea este foarte important sa stiti acest lucru.
Nu stiu legal daca pot sta in continuare aici dupa divort, mi-ar conveni.

Daca va permite tatal lui puteti sta, insa tot acolo sta si actualul sot, daca veti locui impreuna, ce-ati rezolvat ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort cu minor darkangelhay darkangelhay Divortez de sotie ,avem o fetita de 4 ani .de la nasterea fetitei noastre si pana in prezent aceasta a lucrat in italia cate 4 luni in fiecare an...de cand am ... (vezi toată discuția)
Rezidenta si custodie minor corinapop corinapop Buna ziua. Ma numesc Corina locuiesc in Spania si sunt medic psihiatru. Sunt casatorita de aproape 14 ani si avem impreuna cu sotul o fetita de aproape 10 ... (vezi toată discuția)
Cel mai bun avocat ,specializat pe divorturi, din timisoara carmenis carmenis Sint mama a unei fetite de 2 ani si 4 luni,casatorita din 2006.Doresc sa divortez ,sotul este agresiv verbal si fizic,am scos un act medico-legal care ... (vezi toată discuția)