Buna seara,am un baiat de 9 ani,sunt despartita de tatal lui de cand avea 6 luni.Mai precis de la botezul copilului,cand sa mutat la tara si venea o data sau de doua ori cel mult ,pe luna sa-l viziteze si atunci cand nu era bolnav .Acum copilul este clasa a2a si tatal lui s-a gandit ca-l iubeste si vine dupa programul scolar ,la ora 12 (cand are chef ,desi avem o hotarare judecatoreasca cu programul de vizita) sa-l in oras sau prin restaurante sa-l plimbe,iar eu nu pot sa zic nimic (nu pot nici sa schimb copilul de uniforma scolara sau sa-i dau sa manance) ca face scandal,incepe sa injure ,ca el face ce vrea si-l aduce cand vrea,si asa ajunge copilul sa se duca la scoala cu temele nefacute .In vacanta de vara la adus dupa 2luni cu scabia Am facut plangere la procuratura ,dosarul a ajuns la politie unde s-au audiat martorii precum ca face scandal pe drum de fata cu copilul ,adeverinte medicale ca l-a adus bolnav ,politistul a spus ca este vorba de art 307 cp nerespectarea hotarari judecatoresti .Dar domni procurori au respins acuzatia pe motiv ca-i lipseste elementul consecutiv,care anume nu se stie,am facut apel la Prim Procuror acelas raspuns,m-am adresat instantei de judecata,pe moment domnul Judecator a inteles situatia ,dar raspunsul acasa l-am primit ca, respinge acuzatiile mele si sa platesc cheltuieli judiciare in valoare de 30 de ron si el nimic nici macar un avertisment, nimic.In urma acestei situati copilul este foarte bulversat a inceput sa nu mai invete sa vorbeasca urat cu doamna invatatoare ,am ajuns si la psiholog cu el ,unde mi s-a spus ca din cauza celor intamplate i s-a declansat boala ADHD(urmeaza tratament) si sa rezolvam situatia asta. Intrebarea mea este ce sa fac, unde sa ma mai duc, cum sa rezolv aceasta situatie daca el nu respecta o hotarare data de un judecator ,nu se gandeste ca prin ceea ce face i-i face rau copilului ,nu a facut o lectie cu el, decat ii baga in cap sa nu invete ca nu are ce face cu cartea si el are pamant la tara. VA ROG DIN SUFLET SA MA INVATATI UNDE SA MA MAI DUC SI CE SA FAC PENTRU A ADUCE COPILUL PE DRUMUL CEL BUN.
NU POT SA CRED ca se dau aceste raspunsuri pentru aceasta MAMA .Dar bine, unde traim?in Ruanda? Cum nu se poate face nimic cu acest nenorocit? Domnilor avocati si toti ceilalti competenti in materie de legi schimbati va rog ceva .Suntem intr.-o tara democratica unde trebuie sa primeze toate legile pentru protejarea mamei si a copilului sau nu?