avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 866 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Inselaciune
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Inselaciune

Buna ziua! In urma cu un an am fost inselat cu o suma de bani de 3000 , dorind sa achizi#539ionez un telefon de pe un site si am trimis banii înainte. Am depus o plangere impotriva acestui om si acum o luna am primit o citatie pentru a ma prezanta la tribunal acolo unde trebuia judecat inculpatul ulterior arestat. Acesta se incadreaza la în#537elaciunea art. 215 C.p.) alin. 1, 3. La judecatorie inculpatul arestat) in fata judecatorului a cerut o eliberare pentru a face rost de bani pentru ai înapoia partilor iselate acestea fiind in numar de 14 persoane si in acel moment i s-a dat o amanare pana in feb. Doresc sa stiu daca banii se vor mai recupera si cat poate dura acest proces pana sa-mi recuperez banii. Tin sa precizez ca inculpatul a recunoscut toate faptele comise) Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: Lucian Pralea , Avocat 10:06, 24 Februarie 2014
Daca ati fost prezent la unul din termenele de judecata de pana acum nu ve-ti mai fi citat,deoarece aveti termen in cunostiinta .Onorariul avocatului il stabiliti cu acesta, fiecare avocat isi cuantifica munca asa cum considera.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inselaciunea - noul cod penal ContSters306297 ContSters306297 Pentru o persoana inchisa din luna octombrie 2013 in baza art 215 alin 123 din actualul Cod Penal, mai exact alin 3 referitor la inselaciunea in conventii, ... (vezi toată discuția)
6 ani!!!dosar penal,ucidere din culpa siminuk siminuk buna ziua,acum 6 tatal meu a fost implicat intr-un accident rutier si a murit(tatl meu era pieton si a fost lovit de un tir).Dupa ani de procese s-a dat o ... (vezi toată discuția)
Condamnare bogdanzubi bogdanzubi buna ziua,eu sant in Franta si am o condamnare in romania la Sfantu Gheorghe pt. inselaciune de 3 ani,acuma imi vine acasa in romania citatii de la bucuresti ... (vezi toată discuția)