Am urmatoarea situatie. Eu locuiesc cu prietena mea in apartamentul ei si sunt luat in spatiu la aceasta adresa. In cazul in care contractez un credit de nevoi personale si la un moment dat nu pot sa mai rambursez creditul, in cazul unei executari silite apartamentul ei este cumva in pericol? S-ar schimba in vreun fel situatia daca am fi casatoriti?
a fi luat in spatiu nu inseamna ca sunteti proprietar al spatiului si deci nu puteti raspunde patrimonial cu bunurile altuia.
Daca sunteti casatorit, ramana de vazut daca imobilul este bun comun sau nu
In cazul casatoriei nu ar fi bun comun din moment ce apartamentul este achizitionat cu 2 ani in urma iar in momentul de fata nu suntem casatoriti.
O zi buna!
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Va rog ajutor
kristalluck
buna ziua ,as avea si eu 2 intrebari.nr 1 am 2 credite de nevoi personale ,sunt in clar ca nu ma pot atinge baietii rai de la banca atata timp cat nu am bunuri ... (vezi toată discuția)
Act vanzare cumparare
hera2001
Buna seara, in cazul in care doresc sa achizitionez un apartament impreuna cu sotia mea ( ea are un credit de nev. personale pe 10 ani la care nu a mai achitat ... (vezi toată discuția)
Partaj judiciar
Tedesco
Buna ziua!
[b][b]Inainte de casatorie[/b] am contractat 3 credite[/b] (imobiliar, auto si nevoi personale), la care mai am de platit inca 5 ani, iar acum ... (vezi toată discuția)