avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 473 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Intabulare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Intabulare

Buna seara,

As dori sa va cer ajutorul cu privire la urmatoareale doua situatii de mai jos:

1) Cui ne adresam in cazul in care am castinat in proces 3 terenuri si ni s-au intabulat 2?

2) Cate zile ar trebui sa dureze emiterea unei intabulari?

Multumesc!
1. Habar n-am, ca nu stiu motivarea. Depinde de ce anume vi s-a respins, daca s-a respins, daca ati cerut...
2. Parca era 7 zile la urgenta, depinde daca exista o CF deja, daca era prima intabulare...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Uzucapiune dienusa dienusa cat timp dureaza (cu aprox)o intabulare prin uzucapiune (procesul)?Terenurile au fost in folosinta parintilor(acum decedati)de peste 50 ani,o parte din ele ... (vezi toată discuția)
Intabulare / carte funciara - imobilele mostenite trebuie intabulate? magda1612 magda1612 Buna seara,vin aici cu rugamintea de a ma elucida intr-o problema: tatal meu a mostenit de pe urma surorii sale doua terenuri (in intravilan si extravilan).Nu ... (vezi toată discuția)
Act de adjudecare - problema la eon dtztz dtztz Buna ziua. Am Act de Adjudecare pe un apartament. Vreau sa fac contracte furnizare energie la EON. Mi se cere intabularea la cadastru ca si conditie pt a fi ... (vezi toată discuția)