avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1017 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Acte vanzare cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Acte vanzare cumparare

Buna ziua,
Pana in 1989 parinti mei au detinut o casa in Bucuresti sectorul 4, accesta a fost demolata . Ei detin in continuare actele de propietate pentru teren si pentru casa. Intrebarea este credeti ca mai exista posibilitatea sa recupereze valoarea pentru teren ?
Multumesc pentru ajutor !
Cel mai recent răspuns: pusa2mimi , utilizator 12:54, 24 Februarie 2014
Buna ziua,
Ce demersuri ati intreprins pana in acest moment?
Nu spuneti nimic in acest sens.
Daca deja ati demarat actiuni (cereri in temeiul legilor speciale care sunt in vigoare) aveti sanse.
Cand a fost demolata, in 1989?Au primit despagubiri?
Nu am demarat inca nici o actiune , nimic .Asta este si motivul pentru care intreb , daca se mai poate intreprinde vreo actiune (cerere).Casa a fost demolata innainte de 1989.
Va multumesc
Ati depasit termenele la toate legile proprietatii deci nu mai puteti cere nimic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme de recuperare despagubiri Adina Sfetcu Adina Sfetcu Am moștenit un teren pe care la sfârșitul anilor 90 avocatul meu a reușit să-l câștige. Fusese naționalizat. Pe acest tere erau 2 case ale bunicii mele ... (vezi toată discuția)
Revendicare imobiliara. tonica31 tonica31 Am cumparat in 1987 un imobil casa+teren. In 1989 prin decratul de expropiere 96/1989 casa a fost demolata in intregime. Terenul de sub casa in suprafata de ... (vezi toată discuția)
Pentru casa demolată inainte de anul 1989 si preluarea terenului ... fdanila fdanila Pentru casa demolată inainte de anul 1989 si preluarea terenului aderent casei de către stat ,teren pe care s-au construit blocuri , se poate cere ... (vezi toată discuția)