avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Contributia CAS pentru PFA
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Contributia CAS pentru PFA

Buna ziua,
Sotul meu are PFA si trebuie sa plateasca contributia la CAS (suma lunara de 244 lei). Cineva i-a spus insa ca persoanele nascute dupa 1967 pot suspenda plata catre CAS insa eu nu gasesc nicio informatie in acest sens...

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Adolfina Pop , Consultant fiscal 10:57, 24 Februarie 2014
Nici nu este asa ceva, asa ca e normal sa nu gasiti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cas (pensii) pentru pfa (fara contract de munca) dragos.rusu dragos.rusu Buna ziua, In cazul in care o persoana trece de pe contractul de munca pe PFA la norma de venit, ce obligatii are fata de Casa de Pensii? Cineva mi-a ... (vezi toată discuția)
Suspendarea activitatii pfa suspenda si contributiile la casa de asig.soc. de sanatate? lazarescu_irinel lazarescu_irinel Am doar un PFA din 01.10.2009 si este singurul meu venit. In anul 2009 am avut pierdere fiscala de 1250 lei. Am un Necaz cu CASS care este 5,5% din Venitul ... (vezi toată discuția)
Contributie cas la pfa staicupauladumitrita staicupauladumitrita buna seara.as avea si eu o nelamurire in legatura cu cartea de munca.eu am pfa de 1 an si jumatate,dar nu am cotizat niciodata pentru asta,platesc doar cass si ... (vezi toată discuția)