avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1105 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Ipoteca C.F.
Discuție deschisă în Executare silită

Ipoteca C.F.

Buna ziua.Am o nelamurire legata de incheierea procedurilor legate de radierea ipotecii din CF dispusa in urma executarii silite si anume daca sunt obligat sa platesc declaratia notariala de primire a sumei datorate dispusa cu titlu de sulta prin sentinta civila.
Mentionez ca eu sunt cel care am platit suma datorata iar cel care trebuie sa-mi dea declaratia notariala imi solicita o anumita suma pentru a-mi inmana acea declaratie notariala.
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 13:52, 26 Februarie 2014
Ati platit sulta deja, aveti dovada platii ?
A dat deja declaratia ? Puteti plati cat l-a costat ( in jur de 100 de lei tva) sau sa va judecati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sulta in cartea funciara claudiufulga claudiufulga Buna ziua, Impreuna cu fosta sotie, am achizitionat prin credit PC un apartament. In urma divortului si a actului de partaj,efectuate in 2014, intregul ... (vezi toată discuția)
Radiere ipoteca. onorariu notarial si taxa cf alina_valentina alina_valentina Buna ziua, As dori sa aflu cat este taxa notariala pentru radiere de ipoteca? Se poate efectua radierea de ipotedca si la alt notar decat cel care a ... (vezi toată discuția)
Declaratie autentica de radiere de ipoteca andrei_ionescu andrei_ionescu Am detinut un srl care a avut datorii la un combinat. In derularea contractelor comerciale am girat cu casa mea, doar pentru o parte din valoare, respectiv 400 ... (vezi toată discuția)