avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1926 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Acte casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Acte casa

De curand am cumparat o casa la curte in orasul Pantelimon, am dat toate actele necesare pentru inregistrare la primarie iar primaria nu vrea sa-mi semneze pentru ca fostul proprietar are nu stiu ce datorii catre primarie. Este normal ca eu sa stau cu actele la primarie nesemnate pentru datoria catre primarie a fostului propritar?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: j_smiht , utilizator 03:24, 27 Februarie 2014
Ce anume doriti dvs sa inregistrati la primarie?

Pt o vanzare cumparare valabila ar fi trebuit sa existe si un certificat in sensul ca fostul proprietar nu inregistreaza datorii la primarie. Exista sau nu un astfel de act prezentat notarului la perfectarea actelor?
Mai exact fostul proprietar nu are platita redeventa pentru trcerea rolului pe numele meu si impozitul.

Mai exact fostul proprietar nu are platita redeventa si din aceasta cauza actele pentru ROL nu le semneaza primaria ca se trec ROL-ul pe numele meu.

Tocmai de aceea va intreb daca asta poate fi problema ca primaria nu vrea sa-mi semneze ROL-ul cu toate ca am dus toate actele si documentatia necesara pentru aceasta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Loc parcare sector 2 Mx.2 Mx.2 Buna ziua! Stau cu chirie in zona spitalului Pantelimon unde este un loc de parcare platit pana in decembrie de fostul propritar al apartamentului. Proprietara ... (vezi toată discuția)
Cum sa treci o proprietate pe numele tau, ca si nou proprietar, la administratia financiara daca are restante mari la impozit? znicolae9 znicolae9 Am cumparat o casa la licitatie , dar are impozitul neachitat de 4 ani. Nu imi permit sa platesc impozitul restant al fostului proprietar si nu stiu cum sa ... (vezi toată discuția)
Masina mostenita alexievicimihai alexievicimihai Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: Trei frati au mostenit o masina si un imobil (Mentionez ca defunctul a avut domiciliul in Bucuresti ... (vezi toată discuția)