avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1000 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Loc parcare sector 2
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Loc parcare sector 2

Buna ziua! Stau cu chirie in zona spitalului Pantelimon unde este un loc de parcare platit pana in decembrie de fostul propritar al apartamentului. Proprietara actuala a zis a facut cerere pentru anul urmator dar nu stie daca putem folosi locul anul acesta. Se poate schimba cumva masina care ocupa locul de parcare in acte? Multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:44, 4 Septembrie 2017
Numai la cererea titularului contractului de concesiune,se poate schimba in evidente datele de identificare vehiculul
Daca proprietarul cu care ati incheiat contractul de inchiriere este dispus sa va asigure loc de parcare acesta in calitate de titular contract de concesiune loc parcare poate solicita primariei locale sa opereze modificari in evidenta privind datele de identificare vehicul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parcare platita, autorizatie retrasa Eduardedd Eduardedd Buna ziua! Am in proprietate un apartament si o casa, in apartament am locuit pana sa-mi cumpar casa si detin un loc de parcare in fata blocului, in baza unei ... (vezi toată discuția)
Mașinile care au proprietar persoana juridica (patron), și ... Ceardacă Ceardacă Mașinile care au proprietar persoana juridica (patron), și sunt manipulate de locatarii unui bloc, care mai au 2 autovehicule pe numele proprietarului unuia ... (vezi toată discuția)
Preluare loc parcare? dupa cumparare imobil blitzblitz blitzblitz Buna ziua, Urmeaza sa cumpar un apartament in sectorul 4 iar propietarul actual detine loc de parcare platit la Primaria Sectorului 4. Se poate prelua ... (vezi toată discuția)