avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1120 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Mașinile care au proprietar persoana juridica ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Mașinile care au proprietar persoana juridica (patron), și ...

Mașinile care au proprietar persoana juridica (patron), și sunt manipulate de locatarii unui bloc, care mai au 2 autovehicule pe numele proprietarului unuia din apartamente, și parchează pe domeniul public aferent acelui Boc și totodată parcarea fiind a consiliului local ,ce se întâmplă cu ele , ce drepturi au?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:40, 26 Februarie 2021
Clarificati concret situatia
Or sunt vehicule apartinand unei pesrsoane juridice respectiv pot fi utilizate de catre angajatii firmei or sunt vehicule utilizate de locatarii unui bloc ???
Titularul de contract de concesiune loc parcare are dreptul sa utilizeze locul concesionat si sa poata parca orice vehicul intelege sa utilizeze

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme loc de parcare platit alexlupsa1 alexlupsa1 Buna ziua! De 3 zile am pe locul de parcare platit la primarie o masina parcata. Am sunat la politia locala si ei in afara de a da o amenda nu pot face ... (vezi toată discuția)
Parcarea din spatele blocului Locatarul de la bloc Locatarul de la bloc am parcat masina din anul 2000, anul acesta primaria a trasat locuri de parcare , vecinul de la cealalta scara are 2 masini, si acum parcheaza si pe locul ... (vezi toată discuția)
Este posibil sa mi se ridice masina pentru ca parchez pe trotuar, langa blocul in care locuiesc? little_30devil little_30devil Paralel cu blocul in care locuiesc este un mic trotuar (jumatate de metru latime).Sunt doar 9 locuri de parcare pentru 2 blocuri de 10 etaje. Este posibil sa ... (vezi toată discuția)