avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Probleme loc de parcare platit
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Probleme loc de parcare platit

Buna ziua!
De 3 zile am pe locul de parcare platit la primarie o masina parcata.
Am sunat la politia locala si ei in afara de a da o amenda nu pot face nimic.
Daca omul sta o luna de zile eu ce pot face?
Nu se poate sa ii ridice masina?
Va multumesc!
Ultima modificare: Marți, 25 Februarie 2020
alexlupsa1, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:17, 25 Februarie 2020
Legal,serviciul din orimarie responsabil cu incheierea contractelor de concesiune loc parcare detin obligatia sa dispuna masuri astfel incat titularii contractelkor sa poata utiliza efectiv locul de parcare
Primaria detine serviciu specializat de politie care pot intervenii in identificarea proprietarilor de vehicule care parcheaza auto in locuri fara drept sau in locuri detinute alti proprietar autovehicule

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Locuri de parcare primarie Dennis96 Dennis96 Buna ziua, Acum cateva zile am parcat intr-un loc de parcare neplatit la primarie, si spre suprinderea mea a fost sunat de un vecin sa imi mut masina din ... (vezi toată discuția)
Parcarea din spatele blocului Locatarul de la bloc Locatarul de la bloc am parcat masina din anul 2000, anul acesta primaria a trasat locuri de parcare , vecinul de la cealalta scara are 2 masini, si acum parcheaza si pe locul ... (vezi toată discuția)
Blocare cale acces ieșire din scara MariaW MariaW Buna seara! Este legal sa îți parchezi mașina in dreptul ieșirii din bloc? Din câte știu, acel loc nu se poate închiria/ rezerva la primărie întrucât ... (vezi toată discuția)