avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 372 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Depunere D205
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Depunere D205

Eu am un pfa si sunt si angajata la stat, trebuie sa depun fisa 205?
Cel mai recent răspuns: Marian Trutan , Contabil 09:31, 25 Februarie 2014
Ca PFA nu puteti fi si propriul angajat,deci nu depuneti D 205. In calitate de angajata la stat,D 205 se depune de catre institutia unde aveti contractul de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fise fiscale carmensorin carmensorin pentru angajati cu contract de munca se depun fise fiscale, pentru angajati cu contract de prestari servicii,ce fel de fise s e depun, pentru ei platim toate ... (vezi toată discuția)
Declasatie 205 sau fisa fiscala 2 florin-soare florin-soare buna ziua, sunt ad-tor la o asociatie de locatari care are o singura convetie civila la care se plateste impozit pe salariu 16%, CAS 10,5% si Somaj ... (vezi toată discuția)
Fisa fiscala cristynna cristynna Buna ziua, Va rog sa -mi spuneti, ca administrator de bloc ,angajat cu conventie civila,am depus declaratia 112 in fiecare luna a anul 2011,trebuie sa ... (vezi toată discuția)