avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Restanta la asociatia de proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Restanta la asociatia de proprietari

Buna ziua! As dori o parere avizata referitoare la urmatoarea situatie: in cazul unei datorii(restante) la asociatia de proprietari, sold plus penalizari, o suma platita in contul acesteia se scade din sold sau din penalizari? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:40, 25 Februarie 2014
Se scade atat din restanta, cat si din penalizari.
Conform codului fiscal suma se scade concomitent atat din debitul de baza cat si din penalizarile aplicate acestuia,astfel incat sa nu ramana in evidenta sume cu titlu de restanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatie de proprietari raluctza raluctza Buna ziua.Am o intrebare,la asociatie de proprietari,ce este prioritar sa se achite?ceea condum adica intretinerea mea(apa,caldura,femeie de servici etc),sau ... (vezi toată discuția)
Plata restanta as. proprietari dutu39 dutu39 As ruga sa imi spuneti daca este legal ca asociatia la primirea unei sume de bani pentru plata restantei sa imparta suma in chitanta atat pentru restanta cat ... (vezi toată discuția)
Plata datoriilor si penalitatilor catre asociatiile de proprietari elenashine elenashine Buna ziua, va rog frumos, daca ma puteti ajuta, am urmatoarea problema: am datorii catre asociatia de proprietari, in cuantum de 1600 lei si penalitati de ... (vezi toată discuția)