avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 279 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Furnizare date personale la cererea politiei
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Furnizare date personale la cererea politiei

In ce conditii operatorul de telefonie mobila la care sunt abonata poate elibera politiei datele unui abonat.Aici ma refer la titularul abonamentului!
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 08:59, 26 Februarie 2014
Politia nu are nevoie sa ceara de la operator datele cu caracter personal ale unui abonat daca ii cunoaste identitatea, le poate obtine de la Serviciul de Evidenta a Persoanelor.

Daca va referiti la aflarea datelor detinatorului unui numar de telefon, cererea se face daca exista plangere penala pentru apeluri sau mesaje amenintatoare, injurioase, inselaciune etc. de la acel numar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hartuire prin telefon mobil ContSters89182 ContSters89182 Buna. Ce pot face impotriva unui idiot care ma tot suna pe telefonul meu mobil, si debiteaza numai porcarii, agasandu-ma non stop? Am auzit ceva de filtru de ... (vezi toată discuția)
este prescrisa creanta? Manole Dumitru Manole Dumitru O intrebare ;;; Un contract de telefonie mobila, incheieat prin anii 1995, cu operatorul de telefonie mobila \"connex\",. Persoana in cauza a plecat ... (vezi toată discuția)
Hartuire la telefon andrab andrab de cateva saptamani ma hartuieste cineva cu nenumarate telefoane prin care ma ameninta, injura etc. sunt 2 nr de telefon despre care am aflat ca sunt prepay, ... (vezi toată discuția)