avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 627 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Informatie administrator firma
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Informatie administrator firma

daca pun un administrator in firma ce obligati are ?,trebuie cumva sai dau un procent din firma si ce acte are voie sa semneze
Cel mai recent răspuns: iuli-ana , utilizator 11:21, 3 Martie 2014
Conform actului constitutiv. Puteti sa i dati puteri depline sau limitate. Asociatii hotarasc.
eu sunt asociat unic numa si pot sai restrictionez anumite criteri adica sa nu aiba acces la banca si nici procent din firma sai dau
Da puteti sa-i dati dreptul doar la anumite decizii, nu aveti de ce sa ii dati procent din firma dar puteti pt. stimulare sa faceti o intelegere intre d-voastra ca daca deciziile lui cresc profitul firmei scoateti d-voastra din dividende si i le dati lui ( doar ca bani nu ca parti sociale ).
De asemena puteti sa decideti d-voastra in prvinta banci , adica semnati OP , ridicati/ depuneti bani in banca, etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum sa fac? robertsega32 robertsega32 Buna ziua. As vrea sa intru in afaceri cu un prieten. El are o firma deja, si nu vrem sa deschidem una noua. Problema e ca este foarte important ca eu sa nu ... (vezi toată discuția)
Retragerea capitalului propriu este impozabila djkrys5 djkrys5 Intentionez sa majorez capitalul propriu prin depunere de numerar. Peste 2 ani vreau sa retrag acest capital , la retragere se percepe impozit ca pe ... (vezi toată discuția)
Firma cu profit și scot dividende Tomi14 Tomi14 Salut. Am o intrebare va rog. Am o firma unde am facut profit de 12.000 de lei. Vreau sa scot dividende de 10.000 de lei. Dar am cumparat o masina care costa ... (vezi toată discuția)