avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare
Discuție deschisă în Executare silită

executare

Am si eu o nelamurire.Socrul meu a facut un credit ipotecar in 2007 si a gajat un imobil.in 2009 mi-a donat un spatiu liber de sarcina.acum cu criza suntem in imposibilitate de a mai achita creditul.INTREBARE pot pierde spatiul donat de el?Am intrebat un executor si bunurile se executa pana in al 4-lea neam.Ce solutie mai am?Cu respect!
Ultima modificare: Miercuri, 22 Aprilie 2009
CatalinG, utilizator
Pentru ca imobilul primit de dumneavoastra ca urmare a donatiei sa intre la bunurile de executat in contul datoriei (garantata cu ipoteca) ar trebui ca banca sa ceara anularea actului de donatie. Ori acest lucru nu se va intampla. Donatia a fost facuta prin act autentic inanite sa intervina problema insolvabilitatii.
Nu veti fi executat dumneavoastra si nici socrul pentru un bun care nu-i mai apartine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita pentru o mostenire cu mai multi mostenitori cristh cristh In urma unei datorii bancare neachitate, banca sau executorul ar putea sa-mi execute mostenirea din casa parinteasca obtinuta in urma decesului tatalui meu ... (vezi toată discuția)
Executarea unui imobil care este gajat la banca! bond29500 bond29500 Am imprumutat o ruda cu o suma de bani prin act notarial facut intre mine si el ,el garantand imprumutul cu toate bunurile mobile si imobile.Mentionez ca el ... (vezi toată discuția)
Apartament cu mansarda VladT VladT Buna ziua De curind am cumparat un apartament cu mansarda intr-o scara de bloc cu 9 apartamente, este situat la ultimul etaj si este construit in anul ... (vezi toată discuția)