avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1098 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Plata indemnizatie concediu odihna, dupa C.I.C
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Plata indemnizatie concediu odihna, dupa C.I.C

Buna seara!
va descriu si eu urmatoarea situatie:
in luna februarie 2013- castig net 4400(1600 ajutor nastere copil)
in luna martie 2013- castig net 2800
in luna aprilie- castig net 2700
in luna mai (pana pe 23 mai)- castig net 2200.
Toate aceste venituri sunt luate in pre si post natal, cand nu mi s-au oprit asig. sociale si asig de sanatate.
Incepand cu luna mai am intrat in C.I.C, si am revenit la serviciu incepand cu 13 ianuarie. Am din anii precedenti 49 zile de C.O. Incepand cu 13 ianuarie am intrat in concediu. cum mi se calculeza indemnizatia pt concediu. e valabila formula de calcul de la art. 150? se iau in calcul aceste ultime venituri ale mele, daca in peioada 23mai2013-12 ian2014 am avut contract suspendat?
Va multumesc anicipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:32, 26 Februarie 2014
Art. 150 C.mun.
(1) Pentru perioada concediului de odihnă salariatul beneficiază de o indemnizaţie de concediu, care nu poate fi mai mică decât salariul de bază, indemnizaţiile şi sporurile cu caracter permanent cuvenite pentru perioada respectivă, prevăzute în contractul individual de muncă.
(2) Indemnizaţia de concediu de odihnă reprezintă media zilnică a drepturilor salariale prevăzute la alin. (1) din ultimele 3 luni anterioare celei în care este efectuat concediul, multiplicată cu numărul de zile de concediu.
...

In speta, se vor lua in calculul indemnizatiei de CO lunile martie, aprilie si mai 2013.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna tory_bei tory_bei 1.Cum se calculeaza corect concediul de odihna? Media ultimelor trei luni sau luna cea mai avantajoasa pt salariat din ultimele 3? 2.Daca in luna decembrie ... (vezi toată discuția)
Calcul indemnizatie concediu de odihna. preda sorina preda sorina Cum calculez indemnizatia pentru concediu de odihna in urmatorul caz: Am un salariat care pleaca in concediu de odihna 4 zile in aprilie. Calculez media ... (vezi toată discuția)
Plata concediu de odihna papic papic Buna ziua Cum se calculeaza concediul de odihna in 2014 nu mi-am efectuat concediul de odihna am salarul minim pe economie din 7 iulie am intrat in concediu ... (vezi toată discuția)