avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 995 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Condamnare cu suspendare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Condamnare cu suspendare

buna seara,se mai poate recupera o suma de bani de la o persoana condamnata cu suspendare pentru neplata pensiei de intretinere?sau odata cu condamnarea i s-a anulat toate restantele anterioare de plata privind pensia de intretinere pentru copilul lui.mentionez faptul ca respectiva persoana inculpata nu are venit si nici situatie materiala/financiara.?multumesc!
Domnule Avocat,pe mine ma intereseaza cum recuperez suma de bani,ce trebuie sa fac in aceasta situatie?condamnarea persoanei respective nu ma avantajeaza cu nimic!cam greu aceste raspunsuri....oricum multumesc frumos si pentru atat!
Asta este realitatea, nu aveti ce face, nu este vorba ca nu va raspundem.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cat timp dureaza pana se finalizeaza o plangere?  Loredana Puscasu Loredana Puscasu Am depus o plangere la politie pentru abandon de familie in luna mai si abia la inceputul lunii iulie mi-au zis cei de la politie ca au inaintat dosarul la ... (vezi toată discuția)
Pensie de intretinere restanta, plata partiala foarte mica Cris1971 Cris1971 Parintele nerezident nu a platit pensia de intretinere in ultimii 5 ani, este executat dar nu are bunuri, s-a facut plangere la Politie pt abandon familie, ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara! laviniaelenab laviniaelenab Buna ziua! Va retin atentia cu o intrebare! Sotul meu, a primit o pedeapsa cu suspendare pentru neplata pensiei alimentare. Ulterior, de la primirea pedepsei, ... (vezi toată discuția)