avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... act vanzare-cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

act vanzare-cumparare

Verisoara mea si sotul ei au cumparat o camera de camin de familisti pe numele cumnatului ei,care le-a facut un credit pt. a o putea cumpara.Deoarece au achitat ratele,vor sa treaca aceasta camera pe numele lor.Va rog sa-mi spuneti cam cat ar costa actele pt. vanzare-cumparare?Pot fi trecuti amandoi k proprietari?Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: dorians , utilizator 20:09, 22 Aprilie 2009
Cei 2 soti vor fi trecuti ca proprietari , de fapt camera cumparata va fi coproprietatea lor , chiar daca in acte va fi trecut doar unul dintre soti. Cat despre costuri, acestea poat varia si este mai greu sa poata fi anticipate
Este un procent in jur de 0,5% (paraca) din valoarea imobilului. Un notar ar trebui sa stie. Restul costurilor nu sunt semnificative...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Precontract imobil IULIA-IULIA IULIA-IULIA Buna ziua , soțul meu a dat avansul pentru un ap. nou care va fi dat in utilizare in luna August anul curent! Când a făcut precontractul și a dat jumătate ... (vezi toată discuția)
Intabulare simonna38 simonna38 Daca am mostenit 1/2 dintr.un teren trebuie sa fac deodata cu celalalt mostenitor masuratorile si actele la notar pt a fi propietara cu acte in regula ? Sau ... (vezi toată discuția)
Casa construita pe teren fara act de proprietate prostimea prostimea Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Pe scurt situatie e cam asa. Cumnatul meu a promis ca le construieste o casa in valoare de 800 milioane parintilor ... (vezi toată discuția)