avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 292 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Nulitate proces verbal - lipsa prenume agent ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Nulitate proces verbal - lipsa prenume agent constatator

Buna ziua
Am fost amendat pt depasirea vitezei. Am observat in procesul verbal ca la rubrica agent constator era trecut doar un nume, urmat de o initiala. Este acesta un motiv de nulitate a proces verbal? ( lipsa numelui sau prenumelui agentului constatator)
Multumesc
Fred si barney
Aveti sanse destul de mari in anularea procesului verbal.
Contestati procesul verbal in termen de 15 zile de la comunicare.

Gasiti informatii despre motive privind anularea pv aici
www.avocatnet.ro/content/art...
Daca procesul verbal nu are si alte "hibe" ,slabe sanse ca judecatorul sa-ti dea castig de cauza !
Părerea mea este că aveți șanse reale să câștigați o eventuală plângere contravențională. Inițiala nu este totuna cu prenumele agentului constatator. Rămâne să vedeți care este și părerea instanței, singura care contează.
Ar putea fi un motin de nulitate.Depinde insa, cum interpreteaza instanta.Merita incercat.Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Numele completat gresit in pv hmu Alin hmu Alin Am luat o amenda pentru depasirea vitezei dar cand sa o platesc am vazut ca in PV agentul mi-a gresit prenumele in loc sa il treaca pe al meu l-a trecut pe cel ... (vezi toată discuția)
Proces verbal intocmit cu greseli srbdorin srbdorin Buna ziua. Doresc sa ma ajutati cu cateva detalii despre un proces verbal intocmit gresit de catre agentul de politie. Precizez ca acesta este intocmit ... (vezi toată discuția)
Nota de constatare parcare tudor9 tudor9 Buna ziua, doresc sa contest o amenda contraventionala pt parcare fara tichet si nu stiu daca as avea castig de cauza. Astfel doresc sa obtin un punct de ... (vezi toată discuția)