avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 634 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Caiet sarcini
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Caiet sarcini

am o intrebare daca se poate va rog..
Prin caietul de sarcini mi se impune o distanta la transport de catre proiectant privind mixturile asfaltice..Dar normativul AND 605/2013 care reglementeaza acest aspecte nu impune o distanta minima, art. 76..poate proiectantul sa impuna cerinte prin caietul de sarcini daca se restrictioneaza participarea anumitor operatori economici?
Exista vreun site oficial in care pot cauta aceste normative?
Cel mai recent răspuns: Dita88 , utilizator 11:03, 27 Februarie 2014
Situatia descrisa de Dvs este reglementata in ordinul: ANRMAP publicat in MO nr 687/28.11.2011. Aceasta conditie descrisa de Dvs ar putea fi considerata restrictiva. Veti vedea in Anexa 1 ca este interzisa stabilirea unei distante maxime in astfel de cazuri.
va multumesc enorm..data nu este 28. 09.2011?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Licitatii aranjate sau doar erori?!? (proiectare constructii) trandafir88 trandafir88 Firma la care lucrez intentioneaza sa participe la o licitatie prin care putem castiga un contract pentru eleborarea Studiilor de fezabilitate, Proiectelor ... (vezi toată discuția)
Licitatii fonduri europene denis-anca denis-anca buna ziua. poate sa-mi spuna si mie cineva care este actul normativ care prevede ca bunurile achizitionate prin licitatii cu fonduri Europene trebuie sa aiba ... (vezi toată discuția)
Caiet sarcini lucrari constructii jacqueline_k jacqueline_k O societate comerciala (privata) doreste sa dezafecteze o zona ocupata de constructii si instalatii, urmand ca pe terenul ramas liber sa se construiasca ... (vezi toată discuția)