avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 229 soluții astăzi

Joi, 8 mai, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract de munca asistent medical generalist
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract de munca asistent medical generalist

Buna ziua,
As dosi sa va intreb daca un asistent medical generalist angajat la un spital de stat cu 8 ore poate avea un contract de munca cu 8 ore la un privat.
Ultima modificare: Joi, 27 Februarie 2014
IldikoB, utilizator

Alte discuții în legătură

Lncadrare asistenta de radiologie dan_rodica dan_rodica Buna ziua, va cer o lamurire. Lucrez intr-un cabinet dentar cu radiologie dentara. Stiu de la colegele din spitalul municipal ca in radiologie se acorda spor ... (vezi toată discuția)
Salariu de baza lunar brut valentinaanghel valentinaanghel Buna seara, Exista obligatia stabilirii salariului de baza lunar brut pentru asistent medical generalist din mediul privat la cel putin cel din sistemul ... (vezi toată discuția)
Incadrare in munca - laborator analize medicale adi_brasov adi_brasov Buna ziua. Am si eu o intrebare la care nu gasesc raspuns. Poate ma ajutati Dumneavoastra: Sunt asistent medical de laborator si lucrez intr-o unitate medicala ... (vezi toată discuția)