Socrii mei s-au mutat de ceva timp la un alt bloc dar la etajul 4.Cand s-au mutat nimeni nu a vrut sa contribuie la izolarea acoperisului,drept pentru care si l-a facut singur in limita posibilitatilorsi numai pe suprafata lor de apartament deoarece si ceilalti vecini isi facusera singuri.Acum socrul meu si ceilalti vecini de la etajul 4 vor sa faca treaba cumsecada pe toata suprafata apartamentelor,deoarece a inceput sa ploua din nou in apartamente.Problema este ca nimeni din bloc nu vrea sa contribuie la izolarea acoperisului,motivind ca au o singura pensie si nu au de unde si ca nu au decat sa-si faca singuri daca nu vor sa le mai ploua in casa.Sefa de scara sta si ea tot la etajul 4 dar nu vrea sa ia atitudine ,deoarece este prietena de cafea cu mai toate vecinele ,si acum de curind a chemat pe cineva sa toarna niste emulsie,pe care a intins-o numai pe suprafata ei de apartament iar la ceilalti a pus apa peste ce a ramas si a dat si la ei ,profitind de faptu ca nu se va sui nimeni pe bloc sa vada,si le-a cerut cate 20 lei de fiecare apartament.Socrul meu i-a mai spus sa vorbeasca si cu ceilalti vecini sa contribuie la izolatie,dar spune ca nimeni nu vrea chiar daca ii actioneaza in instanta.Au spus ca vor aduce dovezi ca au o singura pensie si aceea mica si nu poate nimeni sa-i oblige sa contribuie la izolatia acoperisului.Va rog mult spuneti-mi ce pot sa faca socrii mei in acest caz ca le ploua din ce in ce mai rau.
mai intai, socrii, cu ajutorul dvs, vor trebui sa face o cerere inregistrata la Asociatia de proprietari, sa pastreze copie dupa acest act, prin care sa solicite repararea terasei, acesta fiind proprietatea tuturor locatarilor acelui imobil.
Intre timp, va trebui sa reparati dvs. acoperisul si, ulterior, sa actionati asociatia in judecata, pentru ca toti locatarii trebuie sa contribuie la repararea partilor comune existente.
Izolatie etaj 4
elena milos
Socrii mei s-au mutat de ceva timp la un alt bloc dar la etajul 4.Cand s-au mutat nimeni nu a vrut sa contribuie la izolarea acoperisului,drept pentru ... (vezi toată discuția)