avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Contestatie la executare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Contestatie la executare

Anul trecut, mai precis pe 16.04.2013 am depus la Judecatorie o contestatie la executare pentru :AGENŢIA NAŢIONALÃ DE ADMINISTRARE FISCALÃ prin Direcţia Generală Finanţe Publice- Prahova, CONTESTAŢIE LA EXECUTARE emisă în temeiul art 399 - Cod de procedură civilă alin 3, solicitandu-va ca in baza art. 403 alin. 1 Cod procedura civila sa se dispuna, cu plata unei cautiuni si SUSPENDAREA EXECUTARII SILITE pana la solutionarea prezentei contestatii. Acum am constatat ca (nici pana in prezent nu am primit termen) contestatia este formulata cu invocare vechiului cod de procedura civila. Mentionez faptul ca am primit acum o comunicare pentru plata taxei de timbru.Intrebarea mea este daca mai am vreo sansa sau platesc taxa degeaba...#-o
Cel mai recent răspuns: themis , utilizator 12:24, 1 Martie 2014
Executarea silita fiind pornita inainte de intrarea in vigoare a noului cod, contestatia la executare se va judeca tot pe vechiul cod de procedura.

Neachitarea taxei de timbru se va solda cu anularea cererii, fara alte discutii asupra altor capete de cerere (cum ar fi suspendarea).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare executare hotarare ludeea ludeea Buna ziua, In cazul in care la sf unui proces s-a facut recurs de catre parata care a pierdut procesul , recursul nefiind suspensiv de executare daca ... (vezi toată discuția)
Plata cheltuieli de judecata judiciare la stat si persoane vatamate mateianu mateianu prin sentinta penala definiva trebuie sa platesc cheltuieli de judecata la stat in suma de2400 lei si cheltuieli de judecata la parti vatamate in suma ... (vezi toată discuția)