avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 746 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Ce acte sunt necesare pentru functionare firma ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Ce acte sunt necesare pentru functionare firma (magazin)

Buna ziua,

firma este infiintata, magazinul functioneaza (este un magazin "de cartier" cu de toate).

pentru a fi sigura ca totul decurge conform legii si ca in eventualitatea unui control , am toate actele legale + contabile necesare, afisate etc, am rugamintea sa imi enumerati care sunt documentele pe care trebuie sa le detin.

mentionez ca am afisat: orarul, certificat recom, adaosul practicat, obligativitatea ridicarii bonului, am casa de marcat, fac NIR, preturi afisate.

multumesc anticipat.
Ultima modificare: Joi, 27 Februarie 2014
Emalia, utilizator
Cel mai recent răspuns: juridic dana , utilizator 10:46, 28 Februarie 2014
Nu uitati de autorizatie de functionare eliberata de Primaria in raza teritoriala a careia este declarat sediul social/ secundar, fisa de valabilitate si certificatul constatator eliberat de ORC (cel cu activitatile autorizate pentru desfasurare)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce acte si autorizatii trebuie sa existe intr-un magazin varnan varnan Buna ziua Va rog sa-mi raspundeti ce acte si ce autorizatii trebuie sa existe intr-un magazin in care se comercializeaza parfumuri. tot in acest magazin am ... (vezi toată discuția)
Pasi de urmat in deschiderea unui magazin. cosminsandu cosminsandu Buna ziua, locuiesc in Calarasi, unde am si infiintat un SRL la care astept certificatul si intentionez sa deschid un magazin alimentar(CAEN 4711/4719) intr-un ... (vezi toată discuția)
Avizul de functionare ernest192 ernest192 Buna ziua as avea o intrebare eu vreau sa incep o afacere tip fast food cu o rulota prin piete si targuri am adaugat noul cod caen in actul constatator. Ce ... (vezi toată discuția)