avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 493 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa radio tv persoana juridica
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa radio tv persoana juridica

Buna seara, am tot cautat niste raspunsuri referitoare la acest subiect dar inca nu m-am lamurit. Taxa radio tv trebuie sau nu platita, astazi am primit o notificare de plata pt suma de 900 lei pe perioada iunie 2012- dec 2013. Mentionez ca activitatea firmei se desfasoara la beneficiar(pe santier) si sediul zocial se afla in apartament proprietate personala. Cum ar trebui sa procedez acum?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 16:51, 28 Februarie 2014
Normal si legal trebuie platita. Insa ... verificati la ce categorie de taxare va incadrati, pentru ca preturile pleaca de la 6,50 lei pana la 80 lei/luna in functie de societate si activitate.

2) Daca taxa radio-tv nu va vine pe factura de curent (probabil curentul este pe persoana fizica) puteti sa platiti sau sa asteptati sa va execute si poate nu o fac, ca este greu. Daca insa se vor mobiliza, platiti atunci, in limita termenului de prescriptie de 3 ani.
Daca activitatea societatii nu este in Romania si pot demonstra legal acest lucru oare mai am obligatia de plata?
Nu prea conteaza unde este "activitatea societatii", ci unde este sediul societatii.
Sediul este in Romania? Daca da, atunci se aplica legile romanesti.

P.S. Verificati poate va incadrati la 6,50 lei/luna, sau la 25 lei/luna ...si o sa va recalculeze din urma (cu 3 ani). Sau pur si simplu nu platiti si cand vor veni peste dvs. va vor executa pe ultimii 3 ani. (cel putin situatiile pe care le cunosc eu, asa s-au desfasurat).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa radio tv pe factura de electricitate instiintare finala!!! duminica_ionutz duminica_ionutz Buna seara, doar ce am primit o notificare din partea companiei de energie electrica prin care ma instiinteaza ca imi vor intrerupe furnizarea de energie ... (vezi toată discuția)
Notificare taxa radio ivoboy ivoboy Buna seara. Am primit o notificare de la societatea romana de radiodifuziune, de achitare a unei taxe pentru un srl. Mentionez ca platesc aceasta taxa si ca ... (vezi toată discuția)
Factura proforma de la soc rom radiodifuziune florina ciubotariu florina ciubotariu in luna 11 am primit factura proforma de la Societatea Romana de Radiodifuziune cu taxa radio-2012,taxa radio-2013.taxa radio-2014 total 360 lei. pe aceeasi ... (vezi toată discuția)