Buna seara, am tot cautat niste raspunsuri referitoare la acest subiect dar inca nu m-am lamurit. Taxa radio tv trebuie sau nu platita, astazi am primit o notificare de plata pt suma de 900 lei pe perioada iunie 2012- dec 2013. Mentionez ca activitatea firmei se desfasoara la beneficiar(pe santier) si sediul zocial se afla in apartament proprietate personala. Cum ar trebui sa procedez acum?
Normal si legal trebuie platita. Insa ... verificati la ce categorie de taxare va incadrati, pentru ca preturile pleaca de la 6,50 lei pana la 80 lei/luna in functie de societate si activitate.
2) Daca taxa radio-tv nu va vine pe factura de curent (probabil curentul este pe persoana fizica) puteti sa platiti sau sa asteptati sa va execute si poate nu o fac, ca este greu. Daca insa se vor mobiliza, platiti atunci, in limita termenului de prescriptie de 3 ani.
Nu prea conteaza unde este "activitatea societatii", ci unde este sediul societatii.
Sediul este in Romania? Daca da, atunci se aplica legile romanesti.
P.S. Verificati poate va incadrati la 6,50 lei/luna, sau la 25 lei/luna ...si o sa va recalculeze din urma (cu 3 ani). Sau pur si simplu nu platiti si cand vor veni peste dvs. va vor executa pe ultimii 3 ani. (cel putin situatiile pe care le cunosc eu, asa s-au desfasurat).
Notificare taxa radio
ivoboy
Buna seara. Am primit o notificare de la societatea romana de radiodifuziune, de achitare a unei taxe pentru un srl. Mentionez ca platesc aceasta taxa si ca ... (vezi toată discuția)