avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1056 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Evaluarea performantelor profesionale
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Evaluarea performantelor profesionale

As vrea sa aflu detalii despre acest subiect. Ma intereseaza daca evaluatorul se poate razgandi in privinta acordarii unui calificativ. Concret seful ierarhic acorda subordonatilor FB. Acestia semneaza. Dupa 40 de zile directorul refuza semnarea fiselor si cere sefului ierarhic refacerea fiselor de evaluare si diminuarea calificativelor. Cum se pot apara angajatii?
Ultima modificare: Vineri, 28 Februarie 2014
katriona, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:02, 3 Martie 2014
Prin contestarea calificativelor acordate dupa reevaluare.

In regulamentul intern trebuie sa fie prevazuta procedura de evaluare si modul de contestare a calificativelor primite.
M-ar interesa daca mai exista si altceva in legislatie. ROI nu este accesibil angajatilor. L-am cerut in urma cu 4 ani. L-a cerut si sindicatul. Nimic. Probabil undeva exista vreun tabel cu semnaturi care va fi atasat oricarei forme de ROI facute in pripa (in cazul unui control ITM).
Ultima modificare: Duminică, 2 Martie 2014
katriona, utilizator
In legislatie nu se gaseste decat pentru cei din sectorul bugetar, pentru sectorul privat avem .c.c.m. aplicabl sau reg.intern.

O solutie ar fi o actiune in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fisa de evaluare angajati - baza legala doru1971 doru1971 Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu urmatoarele clarificari : - Fisa de evaluare pentru un angajat se face in mod obligatoriu pe 12 luni? - In cazul in care ... (vezi toată discuția)
Evaluare pe post katriona katriona De sapte ani de zile de cand m-am angajat la actualul loc de munca (intr-o institutie bugetara) niciodata nu am fost chemata la o evaluare pe post. Practic ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, as dori sa aflu de la cineva care cunoaște legislația ... scg scg Bună ziua, as dori sa aflu de la cineva care cunoaște legislația muncii, dacă sunt cadru didactic și în vederea evaluării anuale nu depun autoevaluarea ... (vezi toată discuția)