avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1714 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Incheiere CIM si transmitere revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Incheiere CIM si transmitere revisal

Buna dimineata,

Am un salariat care doreste incetarea conf art 55, lit b (cu acordul partilor), incepand cu data de 01.03.2014.
Presupun ca decizia de incheire va fi cu 01.03.2014?
De asemenea, cand transmit revisalul in cazul asta, e ok sa-l transmit azi, pe 28.02, cu data de 01.03 sau e ok sa-l transmit luni?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:10, 28 Februarie 2014
HG 500/2011
Art. 4
(1) Completarea, respectiv inregistrarea in registru a elementelor prevazute la art. 3 alin. (2) se face dupa cum urmeaza:
.....
c) elementele prevazute la art. 3 alin. (2) lit. h) se inregistreaza in registru in termen de maximum 20 de zile lucratoare de la data suspendarii;
d) elementele prevazute la art. 3 alin. (2) lit. i) se inregistreaza in registru la data incetarii contractului individual de munca/la data luarii la cunostinta a evenimentului ce a determinat, in conditiile legii, incetarea contractului individual de munca;
....


Art. 3
(2) Registrul se completeaza in ordinea angajarii si cuprinde urmatoarele elemente:
......
h) perioada si cauzele de suspendare a contractului individual de munca, cu exceptia cazurilor de suspendare in baza certificatelor medicale;
i) data incetarii contractului individual de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen transmitere decizie de incetare cu acordul partilor marcucarolina marcucarolina Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca fac decizia de incetare pe data de 05(art.55 b) si-o transmit pe aceiasi data ,cererea este din data de ... (vezi toată discuția)
Incetare suspendare cim concediu crestere copil Andrei Gica Andrei Gica Buna ziua. Incetarea suspendarii unui CIM suspendat pt concediu crestere copil poate fi prelucrata in REVISAL in termen de 20 zile lucratoare de la data ... (vezi toată discuția)
Completare revisal cirsteaioana cirsteaioana Buna ziua, va rog sa ma lamuriti , incetarea, modificarea unui Cim , cand se completeaza in Revisal , la rubrica Explicatii legea te obliga sa mentionezi ... (vezi toată discuția)