avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1994 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Atestat
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Atestat

intr-o asociatie de proprietari este legal ca un proprietar sa ceara copie dupa atestatul administratorului?
Cel mai recent răspuns: iogene , utilizator 12:53, 28 Februarie 2014
Atestatul administratorului face parte dintre documentele cerute de catre com. executiv in vederea angajarii. Eventual, asa "cum se poarta" pe la anumite birouri, certificatul de atestare profesionala si acest atestat eliberat de o comisie a Cons. Local, pot fi afisate - la vedere in sediul asociatiei.
Daca proprietarul respectiv doreste sa vada acest document, se prezinta la sediul as. prop. si solicita presedintelui - scris/verbal, sa vada acest document. Ar mai fi o solutie: sa se uite pe saitul primariei, unde, de obicei se gaseste lista cu administratorii atestati.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Durata mandat presedinte. termen contsters111 contsters111 art. 46 ART. 46 (1) La adunarea proprietarilor în vederea constituirii asociației de proprietari, proprietarii vor alege dintre cei prezenți un comitet ... (vezi toată discuția)
Copii xerox pentru locatar silvpant19 silvpant19 un locatar doreste sa i se puna la dispozitie in copie xerox toate facturilei, inclusiv lista de plata de la avizier, si mi cere modul de calcul al intretineri ... (vezi toată discuția)
Probleme cu noul cenzor ContSters274839 ContSters274839 Avem un administrator de bloc din 2006.Nu avem datorii la alti furnizori in afara de 4 facturi de la furnizorul de energie termica, dar care se poate vedea ... (vezi toată discuția)