avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Acte vanzare garsoniera
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Acte vanzare garsoniera

Buna ziua ! As dori sa vand o garsoniera, insa nu stiu exact ce acte si ce pasi trebuie facuti ! Am inteles ca e obligatoriu si certificatul energetic si pentru a-l scoate imi trebuie releveul garsonierei, pe care eu nu il am deoarece in 2009 cand eu am cumparat garsoniera nu mi l-a dat nimeni, nici proprietarul si nici notarul. Pot avea certificatul energetic fara sa prezint releveul garsonierei ? Ce extras trebuie sa scot de la notar: extras de informare sau extras de autentificare, cat este valabil si cam cat costa !?! Multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: catalin818 , utilizator 12:00, 3 Martie 2014
Pentru vanzarea unui imobil aveti nevoie de extras de carte funciara autentic, care se elibereaza biroului notarial la solicitare si este valabil 10 zile.
In cazul in care nu aveti releve-ul imobilului, puteti lua legatura cu un inginer cadastrist/ topometrist pentru aceasta lucrare.
juridic dana a scris:

Pentru vanzarea unui imobil aveti nevoie de extras de carte funciara autentic, care se elibereaza biroului notarial la solicitare si este valabil 10 zile.
In cazul in care nu aveti releve-ul imobilului, puteti lua legatura cu un inginer cadastrist/ topometrist pentru aceasta lucrare.

Va multumesc mult pentru raspuns ! Am fost intre timp la un birou notarial si mi s/a spus ca acest extras se emite in ziua in care inchei actul de vanzare/cumparare, insa nu prea mi se pare logic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copropietar Sileni Sileni Buna ziua ,mama mea are o garsoniera si vrea sa ma treaca in contractul de vanzare cumparare,,cum se procdeaza si under se trebuii sa mergem,si cat se costa ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare cumparare fara cf c-levi c-levi Buna, va rog sa ma ajutati cu 1 sfat. Am dat un avans pentru o garsoniera. Am facut un precontract(insa doar la agentie) La inceput mi-au spus ca in 2 ... (vezi toată discuția)
Demersuri necesare vanzare-cumparare apartament BloodyRoots BloodyRoots Buna, apelez la bunavointa dvs cu urmatoarea problema: vreau sa stiu toti pasii necesari cumpararii unui apartament. Eu fiind cumparatorul, ce acte trebui sa-i ... (vezi toată discuția)